Informatie, onderzoek en analyse
netwerkkaart

De 10 beste netwerkkaarten op een rijtje

Het vinden van de beste netwerkkaart pc is door het grote aanbod vaak een hele opgave. Maar je hoeft zeker niet te stressen, want wij hebben het opzoekwerk reeds voor jou gedaan. Bij OnlineReviews.Be vind je dus draadloze netwerkkaarten die door onze experts zijn uitgekozen. Deze hebben wij in een overzichtelijk top-10 lijstje gestoken om het jou nog eenvoudiger te maken. Neem het lijstje zeker door als je benieuwd bent naar wat de beste netwerkkaart pc voor jou is, want je vindt het er gegarandeerd in terug!

Het is niet meer nodig om je naar een fysieke winkel te begeven om goed draadloze netwerkkaarten te vergelijken. Met dank aan onze website kan je het gewoon vanuit je zetel of van aan je bureau doen! Het platform van OnlineReviews.Be haalt bij de grootste winkels data op over alle populaire netwerkkaarten pc en maakt op basis van reviews, populariteit en prijs een lijst op van de allerbeste netwerkkaarten pc die het kan vinden.

De lijst die je op deze pagina kan vinden is ondertussen al door meer dan 417 mensen gebruikt om een nieuwe netwerkkaart pc te vinden. Ongetwijfeld kunnen we ook jou helpen!

De beste netwerkkaarten pc op een rij

1 Toon meer foto's
TP-Link
TP-Link Archer TX3000E – Draadloze Netwerkadapter – Geschikt voor WiFi 6 – Bluetooth – 2402 Mbps
5.00 - 11 Beoordelingen
Met de Tp-Link Archer TX3000E rust je je pc uit met de nieuwe generatie wifi-technologie. Overige kenmerken Gamen op een hoger niveauDe nieuwste wifi 6-standaard garandeert een extreme snelheid,...
51,99
Bekijken
2 Toon meer foto's
ASUS
ASUS XG-C100C – Interne Netwerkkaart – PCI
5.00 - 1 Beoordelingen
De ASUS XG-C100C netwerkadapter maakt gebruik van 10GBASE-T (10G) netwerktechnologie om snelheden te leveren tot 10Gbps -10x sneller dan standaard Gigabit Ethernet. Het maakt ultrasnelle 10Gbps...
83,02
Bekijken
3 Toon meer foto's
GIGABYTE
Gigabyte GC-WBAX200 – Netwerkadapter – PCIe – 802.11a, 802.11b/g/n, 802.11ac Wave 2, Bluetooth 5.0, 802.11ax
5.00 - 2 Beoordelingen
De 2x2 802.11ax Dual Band WIFI + Bluetooth-5-kaart GC-WBAX200 is een exclusieve PCIe-uitbreidingskaart die ondersteuning biedt voor de nieuwste 2x2 802.11ax 160 MHz Dual Band WIFI en Bluetooth...
56,50
Bekijken
4 Toon meer foto's
Lc-Power
PCIe-Expansion card voor USB-C – LC-PCI-C-USB 3.2-2×2 Ultra High Speed (USB 3.2 Gen 2×2) Type-C PCIe kaart
5.00 - 1 Beoordelingen
Het is een PCI Express-uitbreidingskaart die werkt op PCI slot. Het voegt een USB 3.2 Type C-poort ( USB 3.2 Gen 2x2) toe aan uw PC, voor briljante en ultieme hoge gegevensoverdrachts snelheden van...
39,90
Bekijken
5 Toon meer foto's
Savio
SAVIO AK-41 – PCI Express naar M.2 PCIe voor SSD (x4,x8,x16) – M.2 uitbreidingskaart
5.00 - 3 Beoordelingen
Adapter voor een extra M.2 slot in je computer, met LED indicatoren. Ondersteunde PCI-Express interfaces: PCI-E x4 , X8 en X16 Compatibel met elk besturingssysteem, er zijn geen drivers nodig voor de...
16,35
Bekijken
6 Toon meer foto's
Intel
Intel Wi-Fi 6 AX200 – Netwerkadapter – M.2 2230 / M.2 1216 – Bluetooth 5.0, 802.11ax
5.00 - 6 Beoordelingen
Intel AX200.NGWG.NV. Compatibele besturingssystemen: Windows 10, 64-bit*, Linux*, Chrome OS*. Gewicht: 2,8 g. Vormfactor: M.2 2230, M.2 1216, Soort aansluiting: Wi-Fi(PCIe), BT(USB), Producttype:...
19,95
Bekijken
7 Toon meer foto's
TP-Link
TP-Link TG-3468 – Gigabit Ethernet Adapter PCI-e netwerkkaart
4.90 - 20 Beoordelingen
De TP-Link TG-3468 is een PCIe gigabit ethernet adapter en biedt een gigabit ethernetaansluiting voor je desktop PC. Datatransmissie met hoge snelheid De TG-3468 is uitgerust met een gigabit...
17,65
Bekijken
8 Toon meer foto's
TP-Link
TP-Link Archer T5E Intern WLAN / Bluetooth 867 Mbit/s
4.83 - 6 Beoordelingen
Upgrade uw desktop met supersnelle wifi en Bluetooth AC1200 Wi-Fi Bluetooth 4.2 PCIe-adapter Archer T5E Dual-band wifi voor snellere verbindingen Archer T5E is een 802.11ac dual-band Wi-Fi PCI...
42,00
Bekijken
9 Toon meer foto's
ORICO
Orico – PCI Express uitbreidingskaart – 4x USB 3.0 type-A poorten – 5Gbps – Werkt met alle Windows versies, Linux en Mac OS 10.8.3 – Incl….
4.80 - 5 Beoordelingen
PCI-Express uitbreidingskaart voor je desktopcomputer Wil je je computer uitbreiden met USB 3.0 poorten voor je randapparatuur? Dan is deze PCI Express uitbreidingskaart met 4 USB 3.0 poorten van...
29,95
Bekijken
10 Toon meer foto's
ASUS
ASUS PCE-N15 – Netwerkkaart
4.75 - 20 Beoordelingen
Met de PCE-N15 verbind in een handomdraai je desktop PC met een draadloos thuisnetwerk. Hierna kun je draadloos bestanden, randapparatuur en (indien je over een breedband internet abonnement en...
20,09
Bekijken

Hoe wordt deze top-10 van de beste draadloze netwerkkaarten gemaakt?

OnlineReviews.Be is uniek, omdat het in tegenstelling tot sommige andere bedrijven geen merken of producten promoot. Onze data halen wij van bekende en goed beoordeelde websites met de hulp van een analyse-systeem. Nadien selecteren wij zelf de beste draadloze netwerkkaarten op basis van de prijs, kwaliteit, enzovoort. Bij ons kan je dan ook rekenen op een betrouwbaar resultaat!

Bij OnlineReviews.Be vind je draadloze netwerkkaarten die écht het ontdekken waard zijn. Ons handig analyse-systeem zorgt namelijk voor een accurate selectie op basis van de recensies van duizenden klanten. Vervolgens maken onze reviewers een meer specifieke selectie aan de hand van de prijs-kwaliteitsverhouding, populariteit en enkele andere belangrijke factoren. In onze top-10 vind je dus zeker een draadloze netwerkkaart die aan al je eisen voldoet.

Door rekening te houden met zoveel data en door het interpreteren van de prijsverschillen tussen de verschillende draadloze netwerkkaarten  zul je producten vinden van €14,49 tot €96,- en van verschillende merken. Door breed te gaan tonen we een netwerkkaart pc in elke prijscategorie – hopelijk ook in die van jou!

Hoe worden vooroordelen in deze top-10 vermeden?

Onze software stelt ons steeds een volledig onpartijdige top-10 voor van de beste netwerkkaarten pc. Op basis van deze suggestie kan onze redactie aan het werk om op basis van hun eigen inzichten de nodige (vaak kleine) aanpassingen te doen. Het doel is eigenlijk erg simpel: op basis van zoveel mogelijk data een zo goed mogelijke rangschikking maken om jou te helpen een nieuwe draadloze netwerkkaart te kopen met de best mogelijke informatie.

Vinden we slechte reviews in grote hoeveelheden? Dan hoort dit product niet in onze lijst. Is een specifiek product te duur in vergelijking met een vergelijkbaar product? Dan komt deze netwerkkaart pc in principe niet in aanmerking of dan komt het lager in onze top-10 te staan. Het lijkt makkelijk, en eigenlijk is het dat ook!

Wij laten ons niet beïnvloeden door populaire merken, maar maken onze top-10 lijst aan de hand van de gegevens die verkregen worden door onze software. Dat betekent niet dat je geen draadloze netwerkkaarten van bekende merken, zoals Axagon, Delock, Startech, GIGABYTE en ASUS tegenkomt in onze lijst, maar wel dat de producten die je erin terugvindt hun plaats eerlijk verdiend hebben. Door onze manier van werken, krijg je dus een overzicht waar je op kan vertrouwen, en heb je veel meer kans om een goede netwerkkaart pc te vinden binnen je budget.

Hoe zorgen we ervoor dat deze top-10 lijst van draadloze netwerkkaarten steeds up-to-date blijft?

Elke eerste dag van elke maand wordt door OnlineReviews.Be alle data die we kunnen gebruiken opnieuw ingeladen. Op die manier vinden we niet alleen alle nieuwe netwerkkaarten pc, maar kunnen we ook nieuwe reviews en nieuwe verkoopcijfers analyseren. Vindt ons systeem een nieuwe netwerkkaart pc die een plaatsje verdient in onze top-10, dan zal deze automatisch worden gesuggereerd aan één van onze redactieleden.

Hoewel we zo weinig mogelijk manuele, humane aanpassingen aan onze lijst doen is het af en toe wél nodig natuurlijk. Wij werken alleszins hard aan zowel onze redactie als aan onze systemen om de juiste draadloze netwerkkaarten te identificeren.

Niet tevreden van onze lijst van de beste netwerkkaarten pc?

Heb jij onze top-10 beste netwerkkaart pc grondig bekeken, maar ben je helemaal niet akkoord met onze selectie? Heb je een slechte draadloze netwerkkaart gezien en begrijp je niet hoe deze in de lijst terecht is gekomen? Houd je dan niet in om ons je gedacht te zeggen. Aan de hand van jouw eerlijke mening ontdekken wij hoe onze lijst nog beter kan. Daardoor appreciëren wij dit ten zeerste. Bovendien helpt je feedback ook onze toekomstige bezoekers, want met een betere lijst is de kans groter dat ze de juiste keuze maken!

Omdat wij er steeds naar streven om onze website zo goed mogelijk te maken, vinden wij het aangenaam om je eerlijke feedback te ontvangen. Als jij het gevoel hebt dat er een netwerkkaart pc mist in onze top-10 of als je van mening bent dat een bepaald product er niet in thuishoort, mag je dit ons dus laten weten!

Wij van OnlineReviews.Be willen je graag bedanken voor je bezoek aan onze website. Wij doen al het mogelijke om jou te helpen met het vinden van de beste draadloze netwerkkaart en hopen dan ook van harte dat het je gelukt is. Als je nog twijfelt tussen de diverse netwerkkaarten pc en je graag hulp wil, mag je ons altijd contacteren!

Inhoudstafel