Informatie, onderzoek en analyse

VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili Compact 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – Voor muur of plafond

(20 klantbeoordelingen)

69.95

SKU 9300000082069171 Categorie

Beschrijving

Terrasverwarmer voor aangename temperaturen tijdens koele dagen en avonden

We zitten allemaal graag ’s avonds buiten zodra de avonden langer worden. Helaas koelt het in de avond vaak flink af en ga je toch snel naar binnen toe. Maar met deze heater van VONROC geniet jij voortaan ook tijdens de koudere dagen en avonden van aangename temperaturen. De 2000W heater Marsili Compact is een terrasverwarmer met een ‘lowglare’ lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt wel voor een heerlijke warmte.

Waar is deze terrasverwarmer te gebruiken?

Deze heater Marsili Compact is geschikt voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen. Hang de heater bijvoorbeeld op onder je overkapping of veranda. Het is daarnaast ook mogelijk om de heater op te hangen aan het plafond van je overkapping of veranda. Dit model wordt geleverd inclusief ophangbeugel, welke in hoek verstelbaar is.

Waarom je deze terrasverwarmer Marsili compact aan wilt schaffen:

  • Slechts 1 seconde opwarmtijd, je voelt direct de warmte.
  • Hoge kwaliteitslamp ‘lowglare’. Veel warmte, weinig licht! Dus minder fel rood of oranje licht in vergelijking met andere infrarood terrasverwarmers.
  • Dankzij de IP55 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder de overkapping (kan tegen wind, stof en spatregen).
  • Premium product van hoogwaardige kwaliteit – aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur.
  • De krachtige 2000W infrarood lamp straalt de warmte precies naar de plek waar je de warmte hebben wilt.
  • Het lowglare-infrarood verwarmingselement levert direct hitte af en doet dit zonder verblindend licht af te geven. Deze aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden.
  • Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd.
  • Topkwaliteit 1.9 meter lange kabel van soepel rubber.
  • Zeer efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte.
  • Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 6000
  • De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze heater.
  • De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1500 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje. Daarnaast is de lamp uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, veiligheid voorop dus!

Goed om te weten

De heater is voorzien van een ingebouwde softstart module. De softstart zwakt de opstartstroom af, waardoor de kans veel kleiner is dat de stoppen doorslaan. Let hierbij wel op dat een terrasverwarmer met softstart nog steeds geen volledige zekerheid is dat de stoppen niet doorslaan. Zorg er daarom altijd voor dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten als je een elektrische terrasverwarmer wil gebruiken. De heater heeft een beschermingsklasse I. Dat betekent dat de heater aangesloten dient te worden op een geaard stopcontact.

Ben je op zoek naar een heater met afstandsbediening en instelbare hitteniveaus? Overweeg dan ook de VONROC PH502AC heater Marsili 2000W – zwart en/of de PH503AC heater Marsili 2000W – zilver.

Belangrijkste specificaties van de heater Marsili Compact:

  • Vermogen: 2000W
  • Spanning: 220 – 240V~
  • Frequentie: 50-60 Hz
  • Verwarmingstijd: 1 seconde
  • Golflengte: 0.78 – 1.4 micron (korte golf infrarood)
  • Straalefficiency: 90%
  • Verwarmingsbereik: 10 – 12m2
  • Kleurtemperatuur: 1500 K
  • Oververhittingsbeveiliging: ja
  • Elektronische softstart: ja
  • Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP55
  • Gewicht: 2.03kg

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC PH506AC heater Marsili Compact wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

  • 1x Heater – 2000W – PH506AC
  • 1x Ophangbeugel (voor ophangen aan de muur)

Bijkomende informatie

Merk

VONROC GARDEN

Type terrasverwarmer

Loungeheater, Heatstrip

Model

PH506AC

Vermogen

2000 W

Werkt op elektriciteit

Ja

Kleur

Zwart/mat

Materiaal

Aluminium

Product lengte

57 cm

Product breedte

11.4 cm

Product hoogte

11 cm

Verpakkingsinhoud

1x Heater – 2000W – PH506AC, 1x Ophangbeugel (voor ophangen aan de muur)

Draaibaar

Nee

Met afstandsbediening

Nee

Snelheidsinstelling

Variabel

Verrijdbaar

Nee

Weerbestendig

Ja

Hoogte instelbaar

Nee

Aantal warmtestanden

1

Brandstof

Elektriciteit

CE markering

Zichtbaar

Diameter

0 cm

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Gewicht

2847 g

Met verlichting

Nee

Plaatsing terrasverwarmer

Plafondbevestiging

Verpakking breedte

238 mm

Verpakking hoogte

215 mm

Verpakking lengte

675 mm

EAN

8717479095049

Categorieën

Tuin Tuininrichting Tuinverwarmingen Terrasverwarmers

Warmte bron

Elektriciteit

20 beoordelingen voor VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili Compact 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – Voor muur of plafond

  1. bia38

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Ideaal voor mij als koukleum. Zodra de stekker in het stopcontact gaat en je drukt op de aan knop komt er direct een heerlijke flinke warmte van af. Kom maar op met die zomeravonden, dit wordt genieten.
    Verder is hij niet zwaar en geeft ook nog best een sfeervol licht af. Hij geeft ook echt veel warmte af dus ik verwacht dat hij best een groot stuk verwarmt (meerdere mensen en niet alleen degene die er recht voor staat). Echter heb ik hem nu in de woonkamer getest en ga hem straks als de tuin weer zomerklaar is op zomeravonden en nazomeravonden buiten gebruiken. Wij gaan hem zeker ook voor onze verjaardagen in de winter gebruiken, hadden nu altijd alleen een vuurkorf in de tuin maar met deze heater lijkt het me nog aangenamer buiten vol te houden. Tot nu toe erg tevreden mee.

  2. Molly1929

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Verwarmt prima. Geeft heel erg fel licht. Wel overdreven ophangsysteem. Wij hebben het gewoon met 4 schroeven vast gemaakt aan de overkapping.

  3. 86ronald

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Werkt snel makelijker instelatie. Blij mee

  4. fredxxxxxx

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Zilver – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    eenvoudige montage en voldoende warmte

  5. Liverpool59

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Zilver – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    De Heater voldoet aan de verwachtingen, doet wat het moet doen en geeft een behaaglijke warmte.

  6. 810LKY

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Fijn apparaat. Een nadeel de bijgeleverde keilbouten voor de ophanging zijn onhandig en erg overdreven voor een apparaat van nog geen 3 kg. Doe er gewoon 4 pluggen en schroeven bij dat werkt een stuk gemakkelijker

  7. RozesManneratzi

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Geeft voldoende warmte af. Hij geeft wel aardig wat licht af in stand 2 maar dat is acceptabel omdat hij zo goed verwarmd.

  8. Nandie2002

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Een geweldige veranda ver warmer. Moeders de vrouw zeer blij met dit Moederdag kadootje

  9. Joke1104

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Perfect

  10. Boete

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Positieve punten van dit artikel zijn: makkelijk te gebruiken en geeft genoeg warmte af.

  11. Mavw

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Handige bediening en perfecte warmte

  12. Rene78Almelo

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Alleen maar positief: makkelijk te gebruiken, geeft genoeg warmte af en elegant.

  13. arwhhw

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    werkt perfect: op zoek naar een goede en mooie heater voor een mooi prijsje? twijfel niet!

  14. Qttow

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Heb er 2 gekocht en daar heb ik zeker geen spijt van. Werken fantastisch beide op stand 1 en je voelt gelijk de warmte. Echt super. Je hebt ook duurder merken maar dat verschil merk ik niet. Deze doen wat ze moeten doen. 1 seconde en warm. Super.

  15. Patterke02

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Ik vind prima en prijs kwaliteit super! .Werkt en warmt perfect!
    Voor ons top ! hopelijk gaat ze lang mee ..das altijd afwachten !!

  16. Peerke1954

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Voldoet prima

  17. JS1978

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Heel erg tevreden. Stand 1 geeft genoeg warmte onder de overkapping. Makkelijk te installeren. Goede aankoop!

  18. MrMushu

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Zilver – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Met deze verwarmer kun je ’s avonds als het koud optrekt toch lekker buiten blijven zitten. Wel jammer dat de lamp ondanks de low glare dinges toch een flinke bak licht geeft. Zeker op stand 2 is mijn overkapping net het westland. Een sterretje aftrek voor het licht. Verder helemaal happy met de verwarmers.

  19. Vanessa2711

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Neemt niet veel plaats in en wordt snel warm. Alleen heeft onze hond de afstandsbediening kapot gebeten maar dat heeft natuurlijk niks met het product te maken.Heel content van.

  20. Patboek

    Geschreven bij VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – 2 Warmteniveaus – Met afstandsbediening

    Prima heater voor een kleine overkapping!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij het beu om dagen-, weken- en misschien zelfs maandenlang te zoeken naar de beste gas terrasverwarmer? Dan heb je geluk, want dankzij OnlineReviews.Be is je zoektocht voorbij. Wij deden namelijk zelf onderzoek naar de beste gas terrasverwarmers. Het resultaat daarvan is gegoten in een praktisch top-10 lijstje.

Vergelijkbare producten

Eurom Entourage 1500
Eurom Entourage 1500
Enders Staande Gas Terrasverwarmer POLO 2.0
Enders Staande Gas Terrasverwarmer POLO 2.0
Eurom THG 10000 terras heater - terrasverwarmer mat zwart
Eurom THG 10000 terras heater – terrasverwarmer mat zwart
Güde GHS 4200 | Piezo ontsteking 4.4 Kw | Terrasverwarmer | Gasstraler
Güde GHS 4200 | Piezo ontsteking 4.4 Kw | Terrasverwarmer | Gasstraler
KUMTEL MH-1200 Infrarood staande warmtestraler met thermostaat, infrarood verwarming voor binnen en buiten, 2 warmtestanden, standaard, draagbaar,...
KUMTEL MH-1200 Infrarood staande warmtestraler met thermostaat, infrarood verwarming voor binnen en buiten, 2 warmtestanden, standaard, draagbaar,…
Sunred SMQ2000A
Sunred SMQ2000A
MaxxGarden Cordoba Terrasverwarmer - Terrashaard - Buitenhaard Gas - Sfeerhaard - Verrrijdbaar - 7,5Kw - Incl. Hoes
MaxxGarden Cordoba Terrasverwarmer – Terrashaard – Buitenhaard Gas – Sfeerhaard – Verrrijdbaar – 7,5Kw – Incl. Hoes
Føro terrashaard op gas - 6,5 kW - Zwart - Met wielen & beschermhoes
Føro terrashaard op gas – 6,5 kW – Zwart – Met wielen & beschermhoes

VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili Compact 2000W – Hoog rendement – Low Glare lamp – Voor muur of plafond