Informatie, onderzoek en analyse
5 tips voor reizen met een powerbank

5 tips voor reizen met een powerbank

We kennen allemaal dat gevoel. Je bent op stap, en je telefoon valt uit. Plotseling, ben je afgesneden van de wereld. Je kunt geen routebeschrijving opzoeken, je kunt geen foto’s nemen, je kunt niet bellen voor een lift. Het ergste van alles is dat je niet op social media kunt kijken om iedereen jaloers te maken op je geweldige leven.

Maar met een powerbank hoeft dat geen probleem meer te zijn. Een powerbank is een klein apparaatje dat elektriciteit opslaat, zodat je je apparaten kunt opladen als er geen stopcontact beschikbaar is. Ze zijn er in veel verschillende maten, dus je kunt er een vinden die bij je past. En ze zijn zeer betaalbaar, waardoor ze een geweldige investering zijn voor iedereen die vaak reist.

Dus als je er zeker van wilt zijn dat je nooit meer zonder stroom komt te zitten, volg dan deze zeven tips voor het reizen met een powerbank.

1. Koop een powerbank die TSA-geschikt is.

Het laatste wat je wilt, is dat je powerbank bij de veiligheidscontrole wordt tegengehouden en in beslag wordt genomen. Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat uw powerbank TSA-compatibel is. Dit betekent dat hij voldoet aan alle veiligheidseisen van de Transportation Security Administration.

2. Kies de juiste grootte.

Powerbanks zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn klein genoeg om in uw zak te passen, terwijl andere groter zijn en meerdere apparaten tegelijk kunnen opladen. Kies het formaat dat bij u en uw behoeften past.

3. Controleer de capaciteit.

Wanneer u een powerbank kiest, moet u de capaciteit controleren. Dit is gemeten in milliampère-uren (mAh). Hoe hoger het getal, hoe langer het duurt om uw toestel op te laden.

4. Zoek er een met meerdere poorten.

De meeste powerbanks hebben ten minste twee USB-poorten, zodat u meer dan één apparaat tegelijk kunt opladen. Als je vaak met meerdere apparaten reist, zoek dan naar een powerbank met meerdere poorten.

5. Koop een solar powerbank

Solar powerbanks zijn een geweldig alternatief voor gewone powerbanks. Ze zijn er niet alleen in verschillende maten, maar u kunt uw apparaten ook opladen met behulp van de zonnestralen. Dit maakt ze perfect voor kampeer- of trektochten, waar een stopcontact misschien niet beschikbaar is.

Zonne-energiebanken werken door de energie van de zon om te zetten in elektriciteit. Deze elektriciteit kan vervolgens worden gebruikt om uw apparaten op te laden. Ze zijn voorzien van een USB-poort, zodat u ze nog steeds kunt gebruiken als een gewone powerbank.

Als u op zoek bent naar een powerbank die milieuvriendelijk en veelzijdig is, dan zijn powerbanks op zonne-energie de way-to-go!.